odnogo-z-kerivnikiv-gu-natspolitsiyi-vinnichchini-pidozryuyut-u-roztrati-derzhkoshtiv-ta-pidrobtsi-dokumentiv

Одного з керівників ГУ Нацполіції Вінниччини підозрюють у розтраті держкоштів та підробці документів

 • 10068 переглядiв

КИЇВ. 2 червня. УНН. Прокуратура Вінницької області повідомила про підозру одному із керівників Головного управління національної поліції Вінничини. Правоохоронцю інкримінують розтрату державних коштів у великих розмірах. Про це повідомляє УНН з посиланням на пресслужбу місцевої прокуратури.

"Прокуратурою Вінницької області повідомлено про підозру особі, яка займала керівну посаду в Головному управлінні Національної поліції України у Вінницькій області у вчиненні розтрати державних коштів в особливо великих розмірах та підробки офіційних документів, тобто у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 366, ч. ч. 3, 5 ст. 191КК України", - йдеться у повідомленні.

Наразі вирішуються питання щодо обрання підозрюваному запобіжного заходу.

Кримінальне провадження розслідується слідчими територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого в місті Хмельницькому за оперативним супроводом Управління внутрішньої безпеки у Вінницькій області ДВБ НП України.

Нагадаємо, що рішенням керівництва Нацполіції відсторонено від виконання обов’язків керівника поліції Вінницької області Юрія Педоса, також кадрові рішення ухвалено щодо інших топ-поліцейських області.

Як повідомляв УНН, очільника поліції Вінниччини Юрія Педоса у червні 2019 року відсторонили від служби на період проведення службового розслідування через смерть після 12-денної коми Олександра Комарницького.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП