odnogo-z-pidozryuvanikh-v-organizatsiyi-vbivstva-sarmata-lishili-pid-areshtom

Одного з підозрюваних в організації вбивства "Сармата" лишили під арештом

 • 8199 переглядiв

КИЇВ. 3 січня. УНН. Запорізький апеляційний суд залишив під вартою без права внесення застави одного з підозрюваних в організації вбивства бердянського активіста Віталія "Сармата" Олешка. Про це написав на своїй сторінці у Facebook перший заступник голови Національної поліції України В’ячеслав Аброськін, передає УНН.

"До 20 січня Запорізький апеляційний суд залишив під вартою без права внесення застави підозрюваного-співорганізатора вбивства Віталія Олешка", – написав він.

Він також додав, що "злочинні впливові зв'язки не допомогли" підозрюваному.

"Як не допомогла й "подяка за гарну працю" з його кафе, на яку вказував захист", – зазначив Аброськін.

Нагадаємо, "Сармата" вбили 31 липня 2018 року у подвір’ї його будинку у Бердянську. Через це затримали п'ятьох осіб, причетних до скоєння злочину. Усім підозрюваним обрали запобіжні заходи – тримання під вартою. У вересні відбулося затримання ще декількох осіб, які обґрунтовано підозрюються у причетності до скоєння резонансного вбивства.

Також у вересні затримали одного з підозрюваних в замовленні та організації вбивства Олешка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Один із затриманих зізнався у вбивстві "Сармата"

У грудні у міжнародному аеропорту "Харків" затримали мешканця Дніпра при спробі перетину кордону. Перший заступник глави Нацполіції В’ячеслав Аброськін заявив, що затриманий обґрунтовано підозрюється у замовленні вбивства Олешка. Він додав, що новий затриманий – бізнесмен, який планував розширення бізнесу в Бердянську.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП