odnomu-vukho-vidrizali-vin-govoriti-ne-khotiv-okupant-rozpoviv-batku-pro-znuschannya-nad-ukrayinskimi-viyskovopolonenimi

"Одному вухо відрізали - він говорити не хотів": окупант розповів батьку про знущання над українськими військовополоненими

 • 208981 переглядiв

КИЇВ. 17 травня. УНН. Служба безпеки України перехопила розмову окупанта з рідним батьком, який з захопленням розповідав про катування українських військовополонених та обстріли селищ. Про це повідомляє УНН, посилаючись на пресслужбу СБУ в Telegram.

Цитата 

"Двух пленных взяли. АК-47 у них отжали, винтовку отжали, СВДешку. Одному ухо отрезали – он говорить не хотел. Это еще нормально, что ему пулю в лоб не пустили, или БТР-ом не четвертовали. А можно было его просто поставить и короб от пулемёта, 100 патронов, просто в него выпустить, и дуршлачок сделать. Ну, максимум, можно было пальцы отрубить", – розказує своєму батьку окупант, який ще не так давно намагався просунутися на Харківщині.

Деталі

Він захоплено розповідає, що він разом зі своїми побратимами "накрыли" мирне селище у Харківський області і зайнялися там мародерством: "Пацаны на разведку сходили, принесли: колбасы, майонеза, сала… По людям прошлись… смысл им залу*аться, у нас стволы, танк. Если кто залу*нется – минус дом и живи, как хочешь".

В СБУ наголошують, що батько окупанта виховав ката, який у будь-яку хвилину може отримати місце у рефрижераторі з "грузом-200".

Нагадаємо 

Керівництво росії почало відбирати у окупантів гроші, які раніше видали за поранення. Про це йдеться в новому перехопленні СБУ.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП