ofitsiyniy-sayt-ministerstva-u-spravakh-veteraniv-zapratsyuye-v-subotu

Офіційний сайт Міністерства у справах ветеранів запрацює в суботу

 • 14713 переглядiв

КИЇВ. 26 грудня. УНН. Офіційний сайт Міністерства у справах ветеранів запрацює в суботу, 29 грудня. Тоді ж розпочнеться прийом документів від кандидатів до Громадської ради при Міністерстві. Про це в ексклюзивному коментарі журналісту УНН повідомила міністр у справах ветеранів Ірина Фріз.

"До кінця цього робочого тижня буде безпосередньо запущено, як офіційний сайт, так і ініціативна група збереться для того, щоб вивісити відповідне оголошення (про прийом документів – ред.) на офіційному сайті. Ми плануємо, що це буде 29 грудня", - сказала Фріз.

Вона також додала, що ініціативна група, яка здійснюватиме прийом документів, повинна зібратись на установче засідання до того, як відбудеться офіційне оголошення про початок відбору до Громадської ради. Таке установче засідання, за словами міністра, також планується цього робочого тижня.

"Сподіваюсь, що ми цей термін витримаємо, а отже ініціативна група, яка має зібратись до офіційного оголошення, має провести установче своє засідання для того, щоб одразу приступити до роботи", - зазначила Фріз.

Довідка УНН: Без оголошення про прийом документів на офіційному сайті Міністерства, відомство не має права здійснювати відбір кандидатів до Громадської ради.

Як повідомляв УНН, введення та дія воєнного стану протягом останнього місяця не вплинули на процес створення Міністерства у справах ветеранів та його територіальних управлінь.

Нагадаємо, Міністерство у справах ветеранів розпочне прийом документів кандидатів до Громадської Ради до кінця року.

Українські Національні Новини

Політика