ofitsiyno-kharkivska-oblast-11-kvitnya-pereyde-u-chervonu-zonu

Офіційно: Харківська область 11 квітня перейде у "червону зону"

 • 21295 переглядiв

КИЇВ. 9 квітня. УНН. У неділю, 11 квітня, на території Харківської області буде встановлений “червоний” рівень епідемічної небезпеки поширення COVID-19. Про це у своєму Telegram-каналі повідомив міністр кабінету міністрів України Олег Немчінов, передає УНН.

Так, за словами Немчінова, сьогодні відбулося позачергове засідання Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Цитата

"За результатами Державна комісія вирішила: встановити з 00 години 00 хвилин 11 квітня 2021 року “червоний” рівень епідемічної небезпеки поширення COVID-19 на території Харківської області, та застосувати на території Харківської області обмежувальні протиепідемічні заходи передбачені для “червоний” рівня епідемічної небезпеки", - написав Немчінов.

Нагадаємо

В Україні зафіксовано вже 1,823 млн випадків коронавірусної хвороби COVID-19, добовий приріст, за 8 квітня, - 19,6 тисячі, невелике зростання у порівнянні з попереднім днем. Високий показник госпіталізацій за добу, але менше, ніж учора - 4,9 тисячі. Летальних випадків за добу - 419.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Офіційно: завтра Івано-Франківська область вийде з "червоної зони"

За останню добу найбільша кількість підтверджених випадків зареєстрована у місті Київ (1 864), Дніпропетровській (1 665), Львівській (1 639), Київській (1 265) та Харківській (1 194) областях.

Українські Національні Новини

Суспільство