ofitsiyno-ukrayinskiy-futbolist-vitaliy-mikolenko-pereyshov-do-evertonu

Офіційно: український футболіст Віталій Миколенко перейшов до "Евертону"

 • 81266 переглядiв

КИЇВ. 1 січня. УНН. Український футболіст Віталій Миколенко перейшов до британського "Евертона". Про перехід повідомили у Twitter "Динамо" та "Евертон", передає УНН.

Деталі

У “Динамо” повідомили, що Віталій Миколенко перейшов до “Евертона”.

“ФК „Динамо“ (Київ) досяг домовленості з ФК „Евертон“ (Англія) про трансфер захисника „біло-синіх“ Віталія Миколенка. Дякуємо за все і бажаємо успіхів у подальшій кар’єрі в англійській прем’єр-лізі”, — йдеться у повідомленні столичного клубу.

В "Евертоні" додали, що підписали Миколенка до 2026 року.

На сайті команди приводять слова самого футболіста про перехід до нового клубу.

«Перехід в «Евертон» — це великий і важливий крок у моєму житті. Я завжди мріяв грати в Прем'єр-лізі. Англійський футбол – це місце, де зародилася гра, і я думаю, що вона дуже добре підійде моїй грі.

... Я маю досвід гри на європейському рівні і сподіваюся, що буду продовжувати вдосконалюватися як гравець", - сказав футболіст.

Раніше

УНН писав, що трансфер українця коштуватиме англійському клубу 21-23 млн. євро, і 22-річний Миколенко перейде на постійній основі.

Варто відзначити, що Миколенко є вихованцем "Динамо", він виступає за головну команду киян із 2016-го. Цього сезону футболіст зіграв 21 матч у всіх турнірах і відзначився трьома асистами.

Українські Національні Новини

Спорт