ogkhk-bude-prodavati-produktsiyu-za-rinkovimi-tsinami-na-umovakh-peredoplati

ОГХК буде продавати продукцію за ринковими цінами на умовах передоплати

 • 11666 переглядiв

КИЇВ. 16 червня. УНН. АТ "Об'єднана гірничо-хімічна компанія" трансформує свою операційну і фінансову діяльність. Відтепер нові контракти на поставки продукції укладатимуться без посередників, за ринковими цінами і на умовах передоплати. Про це інформує прес-служба ОГХК.

Повідомляється, що контракти будуть підписуватися тільки з перевіреними контрагентами, які не мали відношення до корупційних схем. Ніхто з контрагентів не буде мати привілейований статус або право ексклюзивності. При цьому вартість продукції підприємства буде встановлюватися в діапазоні середніх і високих ринкових цін.

"Зараз АТ "ОГХК" укладає контракти з контрагентами безпосередньо, висуваючи першорядною умовою співпраці обов'язкову передоплату, без можливості відстрочки платежів", - зазначила Тетяна Гогенко, член правління ОГХК.

Нагадаємо, ОГХК - державна компанія, один з найбільших в світі виробників титанової сировини. У структуру ОГХК входять Іршанський ГЗК і Вільногірський ГМК. Вартість активів ОГХК, станом на 2018 рік, оцінювалася в 3,4 млрд грн.

Українські Національні Новини

Економіка