ognevyuka-vtretye-obrali-rektorom-stolichnogo-universitetu-grinchenka

Огнев’юка втретє обрали ректором столичного університету Грінченка

 • 16351 переглядiв

КИЇВ. 26 жовтня. УНН. Ректором Київського університету імені Бориса Грінченка втретє обрано Віктора Огнев’юка, передає УНН із посиланням на прес-службу КМДА.

Як повідомили у прес-службі, вибори ректора Київського університету імені Бориса Грінченка відбулись 25 жовтня. Голосування відбувалось в одному з корпусів Університету за адресою вул. Маршала Тимошенка, 13-Б. Фактично у виборах взяли участь 1156 осіб, серед яких науково-педагогічні, педагогічні, наукові працівники, представники студентства та інших категорій співробітників.

Відповідно до статті 42 Закону України "Про вищу освіту" при підрахунку голосів виборців виборча комісія встановила, що "за" кандидата Віктора Олександровича Огнев’юка було віддано 1091 голосів, що становить 87,3% від загальної кількості виборців.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: в Україні стартував конкурс на посаду ректора Поліцейської академії

"Наступні 5 років стануть роками удосконалення всіх складових діяльності нашого Університету. Це амбітна програма, але якщо узагальнити, то наша мета – це входити до топ-25 найкращих університетів України і займати лідерську позицію в освіті та наукових дослідженнях", – зауважив Огнев’юк.

Українські Національні Новини

Київ