ogoloshennya-peremog-rf-oznachaye-scho-voni-usvidomili-bezperspektivnist-aktivnoyi-operatsiyi-na-tsomu-etapi-viyni-arestovich

Оголошення "перемог" рф означає, що вони усвідомили безперспективність активної операції на цьому етапі війни - Арестович

 • 242966 переглядiв

КИЇВ. 21 квітня. УНН. Оголошення «перемог» росією до Великодня та 9 травня означає, що керівництво рф усвідомило безперспективність своєї останньої активної операції на цьому етапі війни. Таку думку це під час брифінгу висловив радник керівника Офісу Президента України Олексій Арестович, передає кореспондент УНН.

Цитата

«Ось це попереднє проголошення «перемог», не дочікуючись ані Великодня, ані 9 травня, показує, що росіяни усвідомили безперспективність своєї останньої активної операції на цьому етапі війни. Що на нас чекає потім? Скоріш за все на нас чекає позиційна війна, намагання російської федерації оголошувати перемир'я, вести перемовини, створювати гуманітарні коридори, накопичувати сили для наступної фази. Але чи є в них ці сили. Ці сили – це строковики, яких почали призивати з 1 квітня», - розповів Арестович.

Деталі

Він зазначив, що рф знадобиться два, а може й три місяці на те, щоб їх мінімально підготувати, накопичити, зняти зі зберігання запаси зброї та військової техніки.

«Якість її ми бачимо, темпи її ми бачимо. Й щось там спробувати зробити знову. За цей час їх почнуть конкретно ламати економічні санкції. За цей час ЗСУ та інші сили оборони отримають західну зброю, й ми ще подивимося, хто де збереться, й хто кого доламає. Тому що це будемо ми ламати та гнати з нашої землі», - сказав Арестович.

Доповнення

Голова міноборони росії сергій шойгу заявив володимиру путіну, що Маріуполь нібито "взятий під контроль" російськими окупантами.

Українські Національні Новини

Політика