ogolosheno-v-rozshuk-zlovmisnika-yakiy-obikvar-kvartiru-plavchini-yani-klochkovoyi

Оголошено в розшук зловмисника, який обікрав квартиру плавчині Яни Клочкової

 • 25190 переглядiв

КИЇВ. 17 вересня. УНН. Громадянина Грузії, який обікрав квартиру української плавчині Яни Клочкової, оголошено в розшук. Про це УНН повідомляє з посиланням на пресслужбу Київської міської прокуратури.

"Київська місцева прокуратура № 9 здійснює процесуальне керівництво у кримінальному провадженні, розпочатому за фактом крадіжки, вчиненої з квартири відомої української спортсменки", - йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що злочин стався у серпні 2020 року на території Солом’янського району столиці.

"Невідомі особи шляхом підбору ключа відчинили двері квартири у житловому будинку по вул. Кудряшова та викрали речі, які належать українській плавчині, чотирикратній олімпійській чемпіонці. Серед викраденого ноутбук, годинники, прикраси та інші речі на загальну суму близько 350 тисяч гривень", - зазначається в повідомленні.

Так, при огляді вказаної квартири правоохоронці виявили та вилучили сліди пальців рук та відбитки взуття, за якими в подальшому вдалося встановити особу одного з крадіїв.

"Ним виявився 32-річний громадянин Грузії, без місця реєстрації та постійного місця проживання на території України", - йдеться в повідомленні.

Дії чоловіка кваліфіковано за ч. 4 ст. 185 КК України (крадіжка, поєднана з проникненням у житло, вчинена у великих розмірах).

"Наразі у зв’язку з переховуванням зловмисника від правоохоронних органів його оголошено в розшук", - зазначається в повідомленні.

Нагадаємо, у Херсоні обікрали квартиру судді адмінсуду.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    У Рубіжному пройшли планові антитерористичні навчання

     • 13016 переглядiв

    Кличко поцупив у офіціанта телефон Пальчевського

     • 28045 переглядiв

    До Умані прибуло шестеро поліцейських з Ізраїлю

     • 18176 переглядiв