ogolosit-rezultati-referendumiv-u-rf-30-veresnya-ochikuyut-putina-u-radi-federatsiyi-iz-poslannyam

Оголосить результати "референдумів"? У рф 30 вересня очікують путіна у раді федерації із "посланням"

 • 212661 переглядiв

КИЇВ. 24 вересня. УНН. У рф очікують, що 30 вересня може відбутися послання володимира путіна федеральним зборам, повідомляють росЗМІ з посиланням на джерела у парламенті росії, передає УНН.

Деталі

Джерела росЗМІ повідомляють, що цього дня пройде "протокольний захід", рівень організації якого вказує на присутність на ньому російського диктатора.

За словами джерел, звернення путіна до федеральних зборів може бути схожим на події 2014 року, коли перед анексією Криму президент виголосив промову в Георгіївській залі Кремля у присутності депутатів держдуми та сенаторів, а потім підписав договір про прийняття Криму до складу росії.

З повідомлення росЗМІ випливає, що в цьому випадку звернення путіна буде присвячене "референдумам про приєднання до росії" окупованих українських регіонів і може завершитися підписанням "договорів".

РосЗМІ також пишуть про те, що влада обговорює можливість запровадження в росії військового стану ("якщо Україна продовжить атакувати „приєднані території“) ​​та заборони на виїзд з країни чоловіків, які підлягають заклику.

Також джерела росЗМІ у Раді Федерації повідомляють, що верхня палата парламенту буде готова розглянути закон про входження до складу РФ нових регіонів 29 вересня.

Раніше

Законопроекти про входження окупованих територій України до рф можуть внести до держдуми ввечері 28 вересня.

Доповнення

На окупованих територіях Донецької, Луганської, Херсонської та Запорізької областей України загарбники оголосили про проведення фейкових "референдумів" щодо приєднання до рф 23-27 вересня.

Президент США Джо Байден заявив, що "референдуми", спрямовані на анексію чотирьох частково окупованих регіонів України, є фікцією.

Українські Національні Новини

Політика