okremi-rishennya-uaf-u-borotbi-z-dogovirnimi-matchami-ne-mayut-analogiv-u-sviti-pavelko

Окремі рішення УАФ у боротьбі з договірними матчами не мають аналогів у світі - Павелко

 • 19953 переглядiв

КИЇВ. 8 червня. УНН. Українська асоціація футболу залишається в авангарді національних асоціацій Європи і у боротьбі з договірними матчами. Про це заявив президент Української асоціації футболу Андрій Павелко, передає УНН із посиланням на ua-football.com.

"Українська асоціація футболу залишається в авангарді національних асоціацій Європи і у боротьбі з договірними матчами. Кілька років тому ми почали процес очищення нашого футболу від цієї ракової пухлини. Саме за нашою ініціативою вступив у силу профільний закон в Україні, а окремі рішення УАФ в цьому напрямку не мають аналогів у світі", - сказав він.

Абсолютну неупередженість і чітке дотримання міжнародного права у боротьбі з договірними матчами з боку УАФ підтвердив Спортивний арбітражний суд (CAS) у процесі з "Олімпіком", а також у "маріупольській справі", нагадав Павелко.

"Важливим у звітний період став і позитивний для УАФ результат розгляду "справи Мораєса". Завдяки професійній роботі наших юристів, нам вдалося захистити важливі очки, отримані у перших поєдинках кваліфікації "ЄВРО-2020" з командами Португалії та Люксембургу", - розповів він.

Як повідомлялося в УНН, УАФ продовжив контракт з тренерським штабом Андрія Шевченка.

Українські Національні Новини

Спорт