okruzhni-viborchi-komisiyi-otrimayut-byuleteni-do-14-lipnya-mvs

Окружні виборчі комісії отримають бюлетені до 14 липня - МВС

 • 8711 переглядiв

КИЇВ. 26 червня. УНН. До 14 липня окружні виборчі комісії отримають бюлетені для голосування на позачергових виборах до Верховної Ради України. Про це на брифінгу щодо роботи правоохоронних органів у період виборчої кампанії та реагування на порушення виборчого законодавства сказав радник міністра внутрішніх справ – голова координаційного штабу МВС Іван Стойко, передає кореспондент УНН.

"Про виготовлення бюлетенів та їх супроводження, ми маємо чіткі плани, чіткі завдання, і ми розуміємо, що коли будуть виготовленні бюлетені, коли будуть створені дільничні комісії – їх будуть створювати до 6 липня – ми будемо їх супроводжувати, охороняти, робити все для того, щоб вони були під надійною охороною. Також до 10 липня мають бути передані попередні списки державного реєстру виборців, які будуть можливо доповнюватись, частково змінюватись, але ми будемо стежити, щоб ці списки знаходились під надійною охороною. До 14-го липня окружні виборчі комісії отримають бюлетені", - сказав Стойко.

З його слів, у МВС розуміють відповідальність у супроводі і охороні цих бюлетенів.

"З 18 липня ці бюлетені, які знаходитимуться на кожній виборчій комісії, будуть в супроводі Нацполіції перевозитись протягом 2х днів до дільничних виборчих комісій", - додав він.

Як повідомляв УНН, на час виборів до Ради задіять 80 піротехнічних груп

Українські Національні Новини

Політика