okupant-zakripivsya-v-lozovomu-ta-bezuspikhu-shturmuvav-popasnu-genshtab

Окупант закріпився в Лозовому та без успіху штурмував Попасну – Генштаб

 • 111150 переглядiв

КИЇВ. 22 квітня. УНН. Окупанти закріпилися в населеному пункті Лозове та проводили безуспішно штурмові дії в напрямку населеного пункту Новотошківське та вглиб населеного пункту Попасна. Про це повідомляє Генеральний штаб ЗСУ, передає УНН.

Цитата

"На Донецькому і Таврійському напрямках бойові дії відбувалися вздовж всієї лінії зіткнення. Протягом доби ворог здійснював штурмові дії у напрямку міста Слов’янськ, закріпився в населеному пункті Лозове. В районах Зеленої Долини та Кремінної противник продовжує закріплюватись на зайнятих позиціях, здійснює перегрупування та підготовку до наступальних дій", - йдеться в повідомленні.

Деталі

Повідомляється, що противник здійснив посилення угруповання військ за рахунок переміщення з території російської федерації окремих підрозділів 41-ї загальновійськової армії Центрального військового округу. Безуспішно намагається закріпитись в населеному пункті Рубіжне.

"В районі Попасної ворог проводив штурмові дії в напрямку населеного пункту Новотошківське та вглиб населеного пункту Попасна, успіху не має. Закріпився в центральній частині населеного пункту Степне. На Авдіївському та Курахівському напрямках окупанти намагалися здійснювати штурмові дії, успіху не мають", - зазначається в повідомленні.

Окрім того, на Маріупольському напрямку противник продовжував завдавати авіаційних ударів по Маріуполю та блокувати наші підрозділи в районі “Азовсталі”.

Доповнення

За даними розвідки, російська окупаційна армія наразі завершує перегрупування військ і по всіх напрямках намагається визначити найбільш вразливі місця ЗСУ для того, щоб розпочати широкомасштабний наступ, закріпивши свій успіх на Донбасі.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП