okupanti-bezuspishno-veli-shturm-poblizu-girskogo-ta-vidiyshli-z-vtratami-genshtab

Окупанти безуспішно вели штурм поблизу Гірського та відійшли з втратами – Генштаб

 • 129460 переглядiв

КИЇВ. 17 червня. УНН. Окупанти безуспішно вели штурм поблизу Гірського та відійшли зі значними втратами. Про це інформує Генеральний Штаб Збройних Сил України, передає УНН.

Деталі

Також противник знову безуспішно вів штурмові дії в районах населених пунктів Берестове та Кодема. Зазнав втрат і відійшов.

Після перегрупування, за підтримки артилерії, окупанти здійснили спробу штурмових дій неподалік Ниркового. Українські воїни вогнем змусили їх відмовитись від цієї ідеї. Зараз ворог підраховує свої втрати.

На Авдіївському, Курахівському, Новопавлівському та Запорізькому напрямках противник активних дій не вів. Здійснив обстріли цивільної інфраструктури в районах населених пунктів Новоселівка, Красногорівка, Зелене Поле та Кам’янське. Завдав авіаударів по Нью-Йорку, Авдіївці та Побєді.

На Південнобузькому напрямку противник, з метою виявлення змін в положенні наших військ та корегування вогню артилерії, вів повітряну розвідку БпЛА.

З метою стримування наших підрозділів здійснював обстріли із ствольної та реактивної артилерії і мінометів в районах населених пунктів Тополине, Князівка, Лупареве, Посад-Покровське та Новогригорівка.

Українські Національні Новини

Суспільство