okupanti-budut-znositi-ponad-40-budinkiv-u-mariupoli-odnak-meshkantsiv-ne-pereselyayut

Окупанти будуть зносити понад 40 будинків у Маріуполі, однак мешканців не переселяють

 • 186259 переглядiв

КИЇВ. 12 вересня. УНН. Російські загарбники планують знести 41 будівлю в тимчасово окупованому Маріуполі Донецької області. Більшість з них - багатоквартирні житлові будинки. Про це повідомив радник Маріупольського міського голови Петро Андрющенко в Telegram, інформує УНН.

Цитата

"Окупанти оприлюднили черговий перелік будинків, що планують знести. Всього 41 будинок (включаючи 1 вже знесений та 3, які в стані знесення). В той самий час жодного прогресу щодо питання переселення мешканців та забезпечення зберігання їх речей. Все за планом - картинка понад усе", - заявив він.

Деталі

Як зазначається, окупаційні війська показали "Єдиний реєстр будівель та споруд", в якому, нібито, зазначено, які саме будівлі підлягають знесенню станом на 7.09.

Також, за інформацією посадовця, місцеві скаржаться на проблеми з паливом. В місті бензину практично немає третій день.

"Максимально - по 20 літрів бензину в одні руки. Через черги. Окрім того, сама ціна палива почала зростати. Місцеві жаліються на спекулянтів, а насправді нічого дивного. Просто російське керівництво", - підсумував він.

Доповнення 

Військовослужбовці рф почали виведення військової техніки із тимчасово захопленого Маріуполя. Колони рухаються в бік Бердянська Запорізької області.

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    В ПАР стався прорив дамби, є загиблі

     • 94426 переглядiв

    Вранці окупанти обстріляли Сумщину з мінометів: 25 "прильотів"

     • 93662 переглядiв