okupanti-gostro-pogirshili-gumanitarnu-situatsiyu-v-donetskiy-ta-luganskiy-oblastyakh-zaluzhniy

Окупанти гостро погіршили гуманітарну ситуацію в Донецькій та Луганській областях - Залужний

 • 89980 переглядiв

КИЇВ. 18 квітня. УНН. Російський “визволитель” гостро погіршив гуманітарну ситуацію в Донецькій та Луганській областях. Про це повідомив Головнокомандувач ЗСУ генерал Валерій Залужний на своїй сторінці у Facebook, передає УНН.

Цитата

"Упродовж останніх тижнів противник здійснив перегрупування сил і засобів на сході та намагається прорвати оборону на декількох напрямках, зосередивши основні зусилля на Ізюмському. Військовим командуванням забезпечується посилення оборони, насамперед протитанковими та протиповітряними засобами. Російський “визволитель” гостро погіршив гуманітарну ситуацію в Донецькій та Луганській областях", - написав Залужний.

Деталі

За його словами, попри переважаючі сили противника на деяких напрямках, завдяки набутій майстерності командирів та бойовому досвіду українських воїнів вдається відбивати атаки, завдаючи ворогу значних втрат.

Доповнення

Речник Міністерства оборони України Олександр Мотузяник повідомляв, що російські окупанти готуються до наступу на сході України аби встановити повний контроль над територією Донецької та Луганської областей та забезпечити стійкість сухопутного коридору з окупованою територією Криму.

Українські Національні Новини

Суспільство