okupanti-gotuyutsya-atakuvati-kharkiv-ta-ukrayinski-viyska-v-zoni-oos-minoboroni

Окупанти готуються атакувати Харків та українські війська в зоні ООС – Міноборони

 • 288643 переглядiв

КИЇВ. 4 квітня. УНН. Російські окупанти готуються до атаки Харкова та українських військ у зоні ООС. Про це під час брифінгу повідомив спікер Міністерства оборони України Олександр Мотузяник, передає кореспондент УНН.

Цитата

“За наявною інформацією, окупанти зосередили основні зусилля на підготовці до відновлення наступальних дій, аби оточити угруповання Об’єднаних сил та оволодіти містом Харків”, — наголосив він.

Деталі

За словами спікера Міноборони, окупанти продовжують блокувати місто на Слобожанському напрямку. Зокрема, ворог обстрілює місто з артилерії, перегруповує війська, посилює протиповітряне прикриття важливих об’єктів Бєлгорода та районів зосередження військ на Харківському напрямку.

Також противник посилює угруповання військ західного і південного військових округів у Донецькому операційних районах — як за рахунок перекидання військ інших з військових округів, так і шляхом залучення підрозділів мобілізаційного резерву.

Додамо

Увечері 3 квітня окупанти обстріляли Слобідський район Харкова. Внаслідок обстрілів семеро осіб загинуло та 34 дістали пораненння, серед постраждалих — троє дітей.

Обстріли житлових районів тривали і 4 квітня зранку.

Українські Національні Новини

Суспільство