okupanti-mnuloyi-nochi-obstrilyali-sumschinu-ta-chernigivschinu-mayzhe-pivsotni-raziv

Близько 50 вибухів: росіяни накрили вогнем прикордоння Чернігівщини та Сумщини

 • 175184 переглядiв

КИЇВ. 22 вересня. УНН. Російські окупаційні війська продовжують обстрілювати з мінометів та артилерії Сумщину та Чернігівщину з території рф. Так, вчора вночі окупанти обстріляли території Білопільської, Середино-Будської громад Сумської області, а також Городнянську та Сновську громади Чернігівської області. Про це повідомляє Державна прикордонна служба України, інформує УНН.

Деталі

«Зранку Городнянську територіальну громаду росіяни піддавали обстрілам із мінометів 120 мм, зафіксовано 5 вибухів. Пізніше по території Сновської громади з населеного пункту кирилівка ворог гатив із мінометів, зафіксовано 8 вибухів. По території Середино-Будської громади із боку населеного пункту зернове ворог цілив із самохідних артилерійських установок - зафіксовано 13 вибухів», - ідеться у повідомленні про обстріли 21 вересня.

У відомстві зазначають, що у другій половині дня російські загарбники обстріляли територію Білопільської громади з мінометів, нараховано десять вибухів.

«Вогонь вівся з боку російського населеного пункту волфінське. У результаті обстрілу в одному з населених пунктів громади пошкоджені три приватні будинки, одна хата згоріла повністю. Ближче до вечора на околиці іншого населеного пункту цієї ж громади розірвалося ще 15 мін росіян, пошкоджена цивільна інфраструктура», - резюмували у ДПСУ.

Доповнення 

Голова Сумської ОВА Дмитро Живицький показав наслідки російських обстрілів прикордонного міста Юнаківка 20 вересня. 

Українські Національні Новини

Війна