okupanti-na-donbasi-prikhovuyut-fakti-rozkradannya-vibukhivki-rozvidka

Окупанти на Донбасі приховують факти розкрадання вибухівки - розвідка

 • 8710 переглядiв

КИЇВ. 25 вересня. УНН. За інформацією Головного управління розвідки Міністерства оборони України, російські окупаційні війська на Донбасі виявили чисельні факти розкрадання інженерного майна й вибухових пристроїв, хаотичного мінування територій та недостовірність більшості з перевірених карт і схем мінних полів, однак заборонили доведення інформації до особового складу. Про це повідомив речник прес-служби Міноборони полковник Дмитро Гуцуляк, передає УНН.

"Командування російських окупаційних військ посилює заходи щодо приховування своєї злочинної діяльності на тимчасово окупованих територіях Донецької та Луганської областей. Зокрема, заборонено доведення до особового складу з’єднань і частин 1 та 2 АК ЗС РФ результатів перевірки у вересні передових позицій комісією ЗС РФ, якою виявлено чисельні факти розкрадання інженерного майна й вибухових пристроїв, хаотичного мінування територій та недостовірність більшості з перевірених карт (схем) мінних полів", - зазначив він.

За його словами, командири саперних підрозділів, щоб уникнути покарань за службову недбалість, підкупали членів комісії та вводили їх в оману шляхом обладнання для звітності показових ділянок мінування.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що російська окупаційна адміністрація на тимчасово окупованих територіях Донецької і Луганської областей приховано заборонила виїзд на територію РФ всім чоловікам призивного віку.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП