okupanti-na-donbasi-shukayut-proukrayinski-nalashtovanikh-osib

Окупанти на Донбасі шукають проукраїнськи налаштованих осіб

 • 6452 переглядiв

КИЇВ. 18 квітня. УНН. Російське окупаційне командування на тимчасово окупованих територіях Донецької та Луганської областей проводять заходи з виявлення серед місцевих мешканців проукраїнськи налаштованих осіб. Про це під час щоденного брифінгу повідомив речник прес-центру Міноборони України полковник Максим Праута, передає УНН.

"Російське окупаційне командування, під виглядом участі у заходах бойової підготовки, вперше залучило т. зв. "групи об’єднаних бойових тактичних формувань". До складу зазначених груп включено представників "силових структур" та російських окупаційних адміністрацій, які під виглядом тренувань з проведення розвідувально-пошукових дій та боротьби з диверсійно-розвідувальними групами проводять заходи з виявлення серед місцевих мешканців проукраїнськи налаштованих осіб", - йдеться у повідомленні.

Крім того, за інформацією Головного управління розвідки Міністерства оборони України, у з’єднаннях і частинах 1 (Донецьк) та 2 (Луганськ) АК ЗС РФ введено т. зв. режим "підвищеної готовності до застосування".

Водночас, продовжується виведення підрозділів окупаційних військ на полігони з розгортанням пунктів управління та облаштуванням польових таборів для довготривалого перебування особового складу в польових умовах.

При цьому посилюється інтенсивність заходів бойової підготовки. Зокрема, з 16 квітня розпочато проведення низки командно-штабних тренувань, тактико-спеціальних навчань, зокрема, комплексних навчань з підготовки диверсійно-розвідувальних груп.

Нагадаємо, за даними розвідки, окупанти посилюють адміністративно-поліцейський режим.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Суд виніс нове рішення щодо рахунків у банку Януковича

     • 10664 переглядiв

    На Донеччині пенсіонер знайшов гранатомет на городі

     • 9647 переглядiв

    ЗНО цього року складатимуть 355 тис. осіб

     • 9478 переглядiв

    Посадовець СБУ погорів на хабарі у 47,5 тис. доларів

     • 12528 переглядiв