okupanti-na-kharkivschini-katuvali-ta-zastrelili-medika-ato-politsiya

Окупанти на Харківщині катували та застрелили медика АТО - поліція

 • 129523 переглядiв

КИЇВ. 30 квітня. УНН. У селі Ізюмського району на Харківщині російські окупанти катували та застрелили 27-річного чоловіка, який брав участь в АТО як медик. Про це повідомив начальник слідчого управління ГУНП в Харківській області Сергій Болвінов на своїй сторінці у Facebook, пише УНН.

Цитата

"Що далі наші війська проводять визволення окупованих земель, тим більше жахіть відкриваються на їх шляху. Я вже писав про знайдені спаленими у підвалах трупи наших громадян, яких спочатку катували, а потім, намагаючись приховати злочини, скинули в підвали разом із деревиною та автопокришками та підпалили", - написав Болвінов.

Він зазначив, що це не поодинокі випадки воєнних злочинів.

"Також в селі Гусарівка знайдено тіло 27-річного чоловіка, який, як медичний працівник, приймав участь у проведенні антитерористичної операції на сході країни. Його тіло має чисельні садини, прострілені коліна та стопа, черепно-мозкова травма, та куля в грудях, що стала причиною смерті", - повідомив Болвінов.

Деталі

Окрім того, Болвінов розповів, що на дорозі між Гусарівкою та Шевелівкою знайдено автомобіль, який було розстріляно окупантами. В автомобілі знаходилися тіла родини: тато, мама та їх трирічний син.

Болвінов повідомив, що правоохоронці мають ще десятки заяв та свідчень мародерства та відкритих грабунків, що спричинили окупанти. "Гребуть усе: від кухонних приладів до автомобілів. І це лише один населений пункт", - додав він.

Доповнення

За даними слідства, під час окупації села Гусарівки Ізюмського району російські військовослужбовці катували та вбили чоловіка і жінку. Після цього окупанти спалили їхні тіла.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Над заводом "Азовсталь" знову видно дим

     • 166377 переглядiв

    У рф заявили про обстріл прикордонного з Україною селища

     • 172929 переглядiв

    Прострочений COVID-сертифікат не зникне з "Дії"

     • 242651 переглядiв

    Банкам встановили межу на курс гривні при переказах

     • 200003 переглядiв