okupanti-namagalisya-prorvati-oboronu-na-donetskomu-napryamku-i-vtratili-do-100-lyudey

Окупанти намагалися прорвати оборону на Донецькому напрямку і втратили до 100 людей

 • 148705 переглядiв

КИЇВ. 14 березня. УНН. Російські окупанти сьогодні намагалися прорвати оборону українських захисників на Донецькому напрямку. У ході відбиття наступальних дій ворог втратив до 100 чоловік особового складу, 2 танки, 3 БМП та 1 БТР. Після невдалої спроби прорвати нашу оборону ворог відступив. Про це інформує Оперативно-тактичне угруповання "Схід", пише УНН.

Деталі

Завдяки успішним діям наших воїнів було вчасно виявлено противника, який намагався атакувати на Волноваському напрямку. В результаті бою було знищено 4 БМП та до двох взводів піхоти.

Також протягом дня українська авіація та артилерія наносила вогневого ураження по скупченню військової техніки та колонам ворога. Зокрема, артилерійським вогнем була знищена колона забезпечення, а саме понад 12 одиниць автомобільної техніки.

Зазнавши втрат батальйонні тактичні групи 336-ї окремої бригади морської піхоти та 11-ї окремої десантно-штурмової бригади ЗС РФ відступила.

Додамо

Враховуючи поточну ситуацію загарбники посилили охорону українсько-білоруського кордону підрозділами ЗС Республіки Білорусь.

Українські Національні Новини

Суспільство