okupanti-ne-pripinyayut-obstrilyuvati-prikordonnya-chernigivschini-i-sumschini-ok-pivnich

Окупанти не припиняють обстрілювати прикордоння Чернігівщини і Сумщини - ОК "Північ"

 • 1281737 переглядiв

КИЇВ. 4 березня. УНН. Російські окупанти не припиняють обстріли населених пунктів прикордоння Чернігівської та Сумської областей. Про це повідомили в Оперативному командуванні "Північ", передає УНН.

Деталі

З 12:50 до 13:30 надійшла інформація про 8 приходів, ймовірно з міномету 120 мм, в районі н.п. Нововасилівка. Втрат серед о/с та техніки немає. Про втрати серед місцевого населення чи пошкодження цивільної інфраструктури інформація не надходила.

З 12:35 до 12:50 повідомили про 4 приходи, ймовірно з міномету 120 мм, в районі н.п. Янжулівка. Втрат серед о/с та техніки немає. Про втрати серед місцевого населення чи пошкодження цивільної інфраструктури інформація не надходила.

З 17:07 до 17:45 надійшла інформація про 15 приходів, ймовірно з міномету 120 мм, в районі н.п. Студенок. Втрат серед о/с та техніки немає. Про втрати серед місцевого населення чи пошкодження цивільної інфраструктури інформація не надходила.

Нагадаємо 

Протягом 4 березня російські окупанти здійснили обстріли 7 територіальних громад області: Білопільської, Есманської, Шалигинської, Новослобідської, Зноб-Новгородської, Миропільської, Юнаківської. Було зафіксовано 117 прильотів − з мінометів та артилерії.

Українські Національні Новини

Війна