okupanti-ne-zakhopili-izyum-tam-trivayut-boyi-arestovich

Окупанти не захопили Ізюм, там тривають бої – Арестович

 • 89485 переглядiв

КИЇВ. 8 березня. УНН. Інформація про захоплення окупантами міста Ізюма на Харківщині не відповідає дійсності, там наразі тривають бої. Про це заявив на брифінгу радник керівника Офісу президента Олексій Арестович, пише УНН.

Цитата

"Збройні сили України та інші сили оборони продовжують оборонну операцію по утриманню на наступних оперативних напрямках: Київ, Суми, Чернігів, Харків, Миколаїв, Запоріжжя", - сказав Арестович.

Деталі

За його словами, противник намагається просуватися в цих напрямках, але зазнає втрат та ударів ракетних, артилерійських військ й авіації ЗСУ.

"Повідомлення про те, що він (ворог — ред.) нібито захопив місто Ізюм не відповідає дійсності, там наразі тривають бої. ЗСУ наносять ураження противнику", - зазначив Арестович.

Доповнення

Голова Харківської ОДА Олег Синєгубов повідомляв, що у Харкові за минулу добу проривів російських окупантів не було, Ізюм в облозі ворога, але місто відстояли.

Заступник Ізюмського міського голови Володимир Мацокін наголосив на важливості зробити “зелений коридор” для евакуації населення. Місто повністю в руїнах, немає можливості завезти гуманітарну допомогу через суцільні артобстріли.

Українські Національні Новини

Суспільство