okupanti-nikudi-ne-podilisya-sinyegubov-pro-ranok-u-kharkovi-bez-obstriliv

Окупанти нікуди не поділися: Синєгубов про ранок у Харкові без обстрілів

 • 116231 переглядiв

КИЇВ. 20 квітня. УНН. Сьогоднішній ранок у Харкові пройшов без обстрілів. Однак, окупанти нікуди не поділися. Про це повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов в коментарі суспільному мовнику, пише УНН.

Цитата

“Вночі були обстріли близько 3-ї години ночі. Не буду говорити де, але по цивільній інфраструктурі. Наразі чекаємо, готуємося. Ми розуміємо, що вони нікуди не ділися. Можливо, десь погода грає нам на руку. Ми готові. Все ж таки, закликаємо людей без крайньої необхідності не знаходитися зараз на вулицях”, – наголосив Синєгубов.

Деталі

Голова ОВА також повідомив, що наразі буде опрацьовуватися пакет обмежень, які матимуть рекомендаційний характер. Однак по деяких обмеженнях це матиме імперативний характер.

“Їх дотримання буде обов’язковим. Ми зараз будемо радитися із Збройними Силами України, з Національною поліцією, мерією, і після цього будемо вже пропонувати. Анонсуємо їх у п’ятницю. Обмеження будуть використатися, як на кшталт, при коронавірусній хворобі – щодо перебування людей в одному місці. Також будемо опрацьовувати із священнослужителями щодо організації освячення пасок, щоб люди не скупчувалися в одному місці. Бо ми знаємо, що ворог безпринципний. Для нього немає ані релігійних свят, ані будь-яких інших подій, які б могли змусити його припинити вогонь”, – наголосив голова ОВА.

Доповнення

19 квітня Синєгубов повідомив, що інтенсивність обстрілів Харкова значно зросла. Російські окупанти не припиняють обстрілів, вчора було відомо про 3 загиблих та 16 поранених у місті.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП