okupanti-oblashtovuyut-pozitsiyi-na-kordoni-z-chernigivschinoyu-ta-sumschinoyu-dpsu

Окупанти облаштовують позиції на кордоні з Чернігівщиною та Сумщиною - ДПСУ

 • 580268 переглядiв

КИЇВ. 20 квітня. УНН. Російські окупанти проводять інженерне облаштування позицій та спостережних постів на ділянках кордону, що межують з Чернігівською та Сумською областями. Про це повідомив під час брифінгу у середу помічник голови Держприкордонслужби України - прессекретар Андрій Демченко, передає кореспондент УНН.

Цитата

«Ми спостерігаємо, що по той бік кордону на окремих напрямках навпроти Чернігівської та Сумської областей ворог проводить інженерне облаштування позицій та спостережних постів. Крім того, у російському прикордонні відмічались окремі переміщення військової техніки», - сказав Демченко.

Деталі

При цьому він повідомив, що в межах відновлення контролю над державним кордоном у межах Київської, Чернігівської та Сумської областей, звідки захисники України вигнали окупантів, прикордонники вийшли на всі ділянки кордону.

Також зі слів речника, на кордоні з білоруссю та на кордоні з Молдовою на ділянці з Придністров'ям зміна обстановки не відмічається.

«У той же час ми також фіксуємо проведення росією збройних провокацій на українсько-російській ділянці кордону із послідовним звинуваченням у цьому саме української сторони», - повідомив Демченко.

Раніше

ДПСУ повідомила, що 15 квітня вранці та вдень окупанти обстріляли позиції прикордонників на Чернігівщині.

Українські Національні Новини

Суспільство