okupanti-obmanom-ta-siloyu-primushuyut-meshkantsiv-izyuma-do-deportatsiyi-do-rosiyi

Окупанти обманом та силою примушують мешканців Ізюма до депортації до росії

 • 102010 переглядiв

КИЇВ. 16 квітня. УНН. Начальник управління молоді, спорту Ізюмської міської ради Максим Стрельник повідомив, що в Ізюмі окупанти зі зрадниками з числа місцевих обманюють мешканців, які перебувають в інформаційній ізоляції та примушують депортуватися до рф, повідомляє УНН.

Цитата

«Вже давно з Ізюма поступали свідчення, що російські окупанти разом з місцевими зрадниками дезінформують жителів, які знаходяться в повній інформаційній ізоляції, та розповсюджують різноманітні неправдиві дані про ситуацію в країні та місті. Зокрема, пропагандисти повідомляли, що, начебто, Київ і Харків пали, а Ізюм просто «здали».
У зв’язку з цим, місцевим мешканцям пропонувалося самостійно «евакуюватися» з Ізюма до росії», - повідомив Стрельник.

Водночас він додав, що значного ефекту ця дезінформація не мала і абсолютна більшість мешканців відмовлялася добровільно виїжджати з міста, не дивлячись на постійну загрозу обстрілів.

Цитата

«Тому російські окупанти у співпраці з місцевими зрадниками організували примусову депортацію з міста більше ніж 50 ізюмчан. Автобуси з людьми перетнули кордон в пункті пропуску Чугунівка і далі направилися в невідомому напрямку.
Без сумніву, це є злочином проти людяності і всі його організатори і виконавці повинні бути найсуворіше покарані, у відповідності до законів воєнного часу», - наголосив чиновник.

Він звернувся до родичів ізюмчан, які стали жертвами випадків насильницької висилки своїх близьких з Ізюма до росії, негайно повідомляти про це до найближчих відділків поліції.

«Також рекомендуємо, повідомити тим нашим землякам, які виходять на зв’язок, щоб вони по можливості уникали контактів з озброєними особами, не повідомляли будь-яку персональну інформацію про себе або членів своєї сім‘ї, не підписували жодних документів і не надавали нікому своїх паспортів. І найголовніше - Перемога буде за нами, Ізюм неодмінно буде визволений Збройними Силами України від російських окупантів. Тримаймося!
Слава Україні!», - написав Стрельник.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП