okupanti-obstrilyali-peredmistya-mikolayeva-ok-pivden

Окупанти обстріляли передмістя Миколаєва, - ОК "Південь"

 • 217308 переглядiв

КИЇВ. 8 червня. УНН. Оперативне командування "Південь" повідомили, що окупанти обстріли передмістя Миколаєва та намагається вести повітряну розвідку в Миколаївському районі. Про це інформує УНН.

Деталі

Українські підрозділи на Херсонщині та Миколаївщині, вдовж лінії зіткнення міцно тримають зайняті позиції в готовності просуватися на схід.

Оскаженілий від незламності нашого народу ворог з окупованих територій нещадно вкриває системами залпового вогню Миколаївський напрямок.

Намагаючись залякати і вчергове нанести болюче ураження забороненими касетними боєприпасами невибіркової дії, обстріляно передмістя Миколаєва.

Цитата

"Ті, хто вдають, що переймаються світовою продовольчою кризою, насправді, влучають по сільськогосподарських полях, об’єктах інфраструктури, де спалахують пожежі, що набувають вражаючих масштабів", - йдеться у повідомленні.

При спробі ворога провести повітряну розвідку в Миколаївському районі безпілотний розвідник «Орлан-10» був влучно знищений вогнем зенітно-ракетного підрозділу.

Українськими ракетно-артилерійськими підрозділами та авіацією, внаслідок виконаннях вогневих завдань та нанесеня 4 ударів по скупченню сил противника, попередньо відомо про знищення кількох одиниць броньованої техніки та складу боєприпасів. Остаточні втрати уточнюються.

Нагадаємо

Окупанти обстріляли прикордонні райони Сумської області з території рф.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП