okupanti-obstrilyali-pologivskiy-rayon-na-zaporizhzhi-vidkriti-kriminalni-provadzhennya

Окупанти обстріляли Пологівський район на Запоріжжі: відкриті кримінальні провадження

 • 174834 переглядiв

КИЇВ. 21 травня. УНН. Запорізька обласна військова адміністрація повідомила про обстріли населених пункців в Пологівському районі Запорізької області. Про це інформує УНН.

Деталі

Військовослужбовці російської армії здійснили обстріли з артилерійської зброї по Гуляйполю та селищу Залізничному Пологівського району. Окупанти обстріляли багатоповерхівку у Гуляйполі – в одній із квартир пошкоджений балкон і вибиті вікна.

Також загарбники влучили у приміщення сільськогосподарського підприємства, внаслідок чого пошкоджений дах, стіни, двері та вікна будівлі. Потерпілих немає.

За обома фактами поліцейські передали доказові матеріали збройного злочину до УСБУ в Запорізькій області для відкриття кримінального провадження.

За даними слідства, 18 травня 2022 року окупаційні війська рф, артилерійською зброєю та реактивними системами залпового вогню обстріляли село Новояковлівка. Внаслідок цього загинув 55-річний чоловік. Пошкоджено 8 житлових будинків, а також будівлі дитсадка та місцевої гімназії. Запорізька обласна прокуратура розпочала кримінальне провадження.

Нагадаємо

На Запоріжжі здетонував потяг, який перевозив окупантів та боєприпаси.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП