okupanti-obstrilyali-tri-gromadi-na-mikolayivschini-ye-ruynuvannya

Окупанти обстріляли три громади на Миколаївщині, є руйнування

 • 250615 переглядiв

КИЇВ. 30 грудня. УНН. Російські окупанти 29 грудня обстріляли три громади в Миколаївській області. У результаті зруйновано складське приміщення, пошкоджено об'єкт інфраструктури та житлові будинки. Про це повідомив голова Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім, у п'ятницю, 30 грудня, у Telegram, пише УНН.

Деталі

«Миколаївський район. Вчора, 29 грудня, о 09:30 внаслідок ракетного обстрілу зруйновано складське приміщення приватного підприємства в одному з населених пунктів Коблівської громади. Постраждалих немає», - написав Кім.

Протягом дня, 29 грудня, о 10:13, 10:27 та 14:00 ворог завдавав артилерійські удари по акваторії та портовій зоні Очаківської громади. Постраждалих немає, додав він.

За його словами, також вчора, 29 грудня, о 14:30 та 14:40 після ракетного обстрілу в населеному пункті Воскресенської громади було пошкоджено об'єкт інфраструктури та житлові будинки. Постраждалих немає.

«У місті Миколаїв, Первомайському, Вознесенському та Баштанському районах день та ніч пройшли відносно спокійно», - додав Кім.

Доповнення

29 грудня Віталій Кім повідомляв про атаки області безпілотниками Shashed-136.

Українські Національні Новини

Війна