okupanti-obstrilyuvali-tsentr-i-pivnich-donechchini-ye-poraneni-ta-ruynuvannnya

Вночі окупанти знову обстріляли Донеччину: є поранені та руйнування

 • 283036 переглядiв

КИЇВ. 21 листопада. УНН. Цієї ночі російські війська обстріли центр та північ Донеччини – є поранені та руйнування. Про це в Telegram повідомили пресслужба Національної поліції та голова Донецької ОВА Павло Кириленко, пише УНН.

Цитата

"Серед цивільного населення вбитих немає, три особи отримали поранення, також було травмовано працівника поліції. Загалом знищено та пошкоджено 6 цивільних об’єктів, з них 5 – житлові будинки", – зазначили у поліції.

Деталі

За інформацією Кириленка, ситуація в регіоні за ніч така:

На Волноваському напрямку без жертв – під вогонь потрапили Вугледар, околиці Пречистівки і Водяного.

На Донецькому напрямку гучно було у Курахівській громаді. За попередньою інформацією, без постраждалих, обсяги руйнувань встановлюють.

На Горлівському напрямку росіяни знову вдарили по Бахмуту – влучили в одну зі шкіл. Також були "прильоти" по околицях Торецької, Часовоярської, Соледарської громад та поблизу Сіверська.

На Лисичанському напрямку знову під обстрілами опинилися Торське та Зарічне Лиманської громади. Кількість руйнувань уточнюють

Нагадаємо

20 листопада російські війська обстріляли кілька населених пунктів Донецької області – троє цивільних дістали поранення.

Українські Національні Новини

Війна