okupanti-otrimuyut-komandi-rozstrilyuvati-tsivilnikh-chergova-perekhoplena-rozmova

Окупанти отримують команди розстрілювати цивільних: чергова перехоплена розмова

 • 714898 переглядiв

КИЇВ. 5 квітня. УНН. Російським окупантам наказують розстрілювати цивільних. Про це свідчить телефонна розмова, яку перехопила Служба безпеки України, інформує УНН.

Деталі

"Да валите их всех нах*й! Есть гражданские – в расход всех, бл*дь!" – ось такі команди отримують російські загарбники від своїх командирів.

"Беруть до виконання, а потім російські політики і пропагандисти щось лепечуть про "постановки". Ні, не постановки. Це – злочини, за які ви будете відповідати!" — зазначили в СБУ.

Також загарбники скиглять, як діти, коли доводиться воювати проти вмотивованої армії, а не мирних людей. Від страху вони вигадують нереальні цифри українських військ, щоб хоч якось виправдати свою безпорадність.

"…Их группировка, 150 тисяч…! А нас, еб*ть, 3 тысячи если есть, это за*бись… они же слева, справа, в кольцо берут, нах*й. Меня сам факт смутил, что их так много, а нас так мало…" – говорить окупант.

Нагадаємо

За даними СБУ, російські окупанти готують масштабну провокацію в Маріуполі, щоб звинуватити в ній Україну та відволікти увагу від звірств, здійснених на Київщині.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП