okupanti-peregrupovuyut-viyska-dlya-stvorennya-udarnikh-ugrupovan-na-slobozhanskomu-ta-donetskomu-napryamkakh-genshtab

Окупанти перегруповують війська для створення ударних угруповань на Слобожанському та Донецькому напрямках - Генштаб

 • 88726 переглядiв

КИЇВ. 1 квітня. УНН. Продовжується перегрупування військ окупантів, імовірно, для створення ударних угруповань на Слобожанському та Донецькому напрямках. Про це УНН повідомляє з посиланням на Генеральний штаб ЗСУ.

Цитата

"Російська федерація продовжує ведення повномасштабної збройної агресії проти нашої Держави. Продовжується відведення окремих підрозділів з території Київської та Чернігівської областей, а також перегрупування військ ворога, імовірно, для створення ударних угруповань на Слобожанському та Донецькому напрямках", - йдеться в повідомленні.

Деталі

Повідомляється, що за наявною інформацією, на території республіки білорусь, у Гомельському республіканському науково-практичному центрі радіаційної медицини та екології людини, розміщено нібито “поранених” військовослужбовців збройних сил російської федерації, які отримали значні дози опромінення під час перебування у Чорнобильській зоні відчуження.

Окрім того, повідомляється, що місто Мелітополь тимчасово контролюється військовими та росгвардією ворога. Противник продовжує розміщення серед житлових кварталів артилерійських систем, з яких здійснює обстріли у запорізькому напрямку.

"При відході з міста Буча російські окупаційні війська здійснили мінування цивільних споруд, об’єктів інфраструктури та ділянок місцевості у межах населеного пункту", - зазначається в повідомленні.

Доповнення

Ворог здійснює відведення окремих підрозділів з території Київської та Чернігівської областей, а також проводить перегрупування для зосередження основних зусиль на Слобожанському та Донецькому напрямках.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП