okupanti-perevazhayut-v-artileriyi-u-syevyerodonetsku-ta-vidnovili-nastup-u-rayoni-zolote-gayday

Окупанти переважають в артилерії у Сєвєродонецьку та відновили наступ у районі Золотого - Гайдай

 • 92980 переглядiв

КИЇВ. 13 червня. УНН. Російські окупанти продовжують гатити по Луганщині. Ворог дещо відтіснив українських військових за рахунок значної переваги в артилерії у Сєвєродонецьку та відновив наступальні дії в районі населеного пункту Золоте. Про це повідомив голова Луганської ОВА Сергій Гайдай, передає УНН.

Цитата

"По ситуації в Сєвєродонецьку: противник продовжує штурмувати місто, дещо відтіснив українських військових за рахунок значної переваги в артилерії. Втім, бойові дії за населений пункт тривають", - повідомив Гайдай у Telegram. 

Деталі

Декілька снарядів, як повідомляє голова ОВА, влучили в очисні споруди Сєвєродонецька, тричі обстріляна територія "Азоту", де ще залишаються люди у бомбосховищах.

Також, зі слів Гайдая, ворог відновив наступальні дії у районі населеного пункту Золоте. Водночас, наші воїни успішно відбили штурмові дії у напрямках Вікторівка – Врубівка та Комишуваха – Врубівка, зазначив голова ОВА.

Повідомляється, що протягом минулої доби у Лисичанську загинули троє місцевих жителів – чоловік і жінка, а також 6-річна дитина. Поранено одну особу.

Сьогодні вночі там згорів торговельний комплекс, а ще пошкоджено чотири будинки, споруди місцевої шахти. 11 будинків росіяни зруйнували у Врубівці, чотири – в Золотому, у Гірському – два будинки та дитячий садок.

Доповнення

Раніше Гайдай повідомив, що росіяни знищили два з трьох мостів, які ведуть до Сєвєродонецька на Луганщині.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП