okupanti-pislya-svyat-khochut-zignati-molod-na-prizovni-dilnitsi-rozvidka

Окупанти після свят хочуть зігнати молодь на "призовні дільниці" - розвідка

 • 9170 переглядiв

КИЇВ. 2 січня. УНН. Після зимових свят в ОРДЛО планують розпочати виконання розпоряджень окупаційної влади забезпечити стовідсоткову явку молоді на призовні дільниці для того, щоб поставити їх на військовий облік. Про це з посиланням на дані військової розвідки повідомив під час брифінгу представник прес-центру Міністерства оборони України Олександр Мотузяник, передає УНН.

"Напередодні святкування Нового року керівникам місцевих управлінь та відділів освіти окупаційної влади, так званими "військовими комісаріатами" були надіслані розпорядження з вимогою забезпечити стовідсоткову явку молоді на призовні дільниці для постановки на військовий облік. Відповідно до графіку, зазначені заходи окупаційна влада планує провести (в залежності від населеного пункту), у період з 9 січня по 4 лютого 2019 року", - повідомив він.

Зі слів представника МОУ, це відбувається на фоні того, як командування російських окупаційних військ намагається підвищити бойові спроможності передових підрозділів з’єднань і частин 1 (Донецьк) та 2 (Луганськ) АК ЗС РФ. Провести це планується за рахунок переформування та зменшення їх кількості.

"Зокрема, передбачається розформовувати підрозділи, в яких очікується звільнення великої кількості військовослужбовців, які не бажають продовжувати службу за так званим контрактом. Водночас за рахунок особового складу який залишиться, та призову молодого поповнення, будуть формуватися нові підрозділи російських окупаційних військ", - додав він.

Нагадаємо, доба, 2 січня, на Донбасі розпочалася без ворожих обстрілів.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП