okupanti-pislya-udariv-zsu-posilili-patruli-na-khersonschini-shukayut-drg-sobolevskiy

Окупанти після ударів ЗСУ посилили "патрулі" на Херсонщині, шукають "ДРГ" - Соболевський

 • 149950 переглядiв

КИЇВ. 30 серпня. УНН. Російські окупаційні війська на тимчасово захопленій частині Херсонської області збільшили кількість патрулів і посилено перевіряють документи у ключових населених пунктах. Про це повідомив перший заступник голови Херсонської обласної ради Юрій Соболевський у Telegram, інформує УНН.

Цитата

«На тлі діяльності ЗСУ в регіоні, орки посилили заходи безпеки у ключових населених пунктах Херсонщини. Це відбилося на кількості патрулів і перевірок документів та смартфонів, що проводяться на блокпостах. Шукають коригувальників та членів «ДРГ». Встигли навіть відзвітувати, що одну таку групу вони, нібито, виявили та знищили у Херсоні», - ідеться у повідомленні Соболевського.

Деталі

Також Соболевський закликав громадян не забувати перевіряти вміст своїх телефонів перед виходом на вулицю, бо «одна необережна фраза у листуванні чи фотографія, де є росіяни або навпаки - службовці ЗСУ, може для них бути підставою для затримання».

«Орки бояться, тому свій страх і злість можуть виплескувати на мирне населення», - підсумував він.

Доповнення 

Юрій Соболевський закликав жителів окупованих районів Херсонщини бути готовими до вжиття заходів щодо власної безпеки та безпеки своїх близьких.

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    На Сумщині планують ввести змішану форму навчання - ОВА

     • 2102756 переглядiв

    У міськраду Запоріжжя прийшли з обшуками

     • 186094 переглядiв

    Місія МАГАТЕ прибула до Києва – CNN

     • 357346 переглядiв