okupanti-planuvali-zakhopiti-soledar-ta-otochiti-bakhmut-do-26-grudnya-sirskiy

Окупанти планували захопити Соледар та оточити Бахмут до 26 грудня - Сирський

 • 155614 переглядiв

КИЇВ. 4 січня. УНН. Окупанти мали завдання захопити Соледар та оточити Бахмут до 26 грудня, але ЗСУ зірвали плани ворога. Про це повідомив командувач Сухопутних військ ЗС України Герой України генерал-полковник Олександр Сирський, передає УНН.

Цитата

“Нам вдалось зірвати плани ворога. Навіть в умовах переваги противника в силах і засобах, вони не змогли виконати поставлену їхнім командуванням задачу – захопити Соледар та оточити Бахмут до 26 грудня”, – сказав він.

Деталі

Він додав, що разом з тим, противник не відмовився від своїх планів вийти на кордони Донецької області. Наступальне угруповання військ противника продовжує повзучий наступ на Донеччині. Численні штурми наших позицій тривали навіть у новорічну ніч, а за перші три дні нового року інтенсивність бойових дій поступово зростала.

Сирський зазначив, що водночас попри те, що ворог на найгарячіших ділянках фронту має перевагу в озброєнні та військових, рівень їхніх безповоротних втрат набагато більший, ніж у нашої армії.

Доповнення

Найзапекліші бої наразі тривають на Донецькому напрямку. Окрім регулярних військ, окупанти підключають до військових дій приватні армії, тому недооцінювати армію рф наразі не варто.

Українські Національні Новини

Війна