okupanti-planuyut-masshtabnu-provokatsiyu-na-ukrayinsko-biloruskomu-kordoni-rozvidka

Окупанти планують масштабну провокацію на українсько-білоруському кордоні - розвідка

 • 2442546 переглядiв

КИЇВ. 9 березня. УНН. Окупанти планують масштабну провокацію на українсько-білоруському кордоні, організацію висвітлення подій доручено пропагандисту соловйову. Про це інформує ГУР МОУ в Telegram, передає УНН.

Цитата

"Отримано інформацію, що найближчим часом військово-політичне командування рф планує проведення масштабної провокації на кордоні України і білорусі. Для детального висвітлення провокації в білорусь має прибути головний російський пропагандист володимир соловйов. 11 березня планується організація теле-радіомоста та пряма трансляція з місця подій для пропагандистських ЗМІ в рф", - повідомляє розвідка.

Деталі

Для цього на територію білорусі прибувають кілька груп росіян. Імовірно, плани окупантів передбачають загрозу руйнування об’єктів інфраструктури та можливі жертви серед мирного населення, додали там.

"Мета провокації – створення ворожої суспільної думки щодо України з боку білоруських громадян та забезпечення повноцінної участі збройних сил країни у війні на боці рф. Нагадуємо, що Україна не проводить жодних бойових операцій на території білорусі", - додали в ГУР.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Окупанти можуть готувати провокації, фіксується рух колон поблизу Чернігівщини - ОК "Північ"

Українські Національні Новини

Політика