okupanti-planuyut-shturm-na-dvokh-napryamkakh-khochut-otochiti-ukrayinski-pidrozdili-minoboroni

Окупанти планують штурм на двох напрямках. Хочуть оточити українські підрозділи – Міноборони

 • 212438 переглядiв

КИЇВ. 7 липня. УНН. Російські окупанти планують наступальні дії на Запорізькому та Новопавлівському напрямках, з метою оточення українських підрозділів. Про це під час брифінгу повідомила заступниця міністра оборони Ганна Маляр, передає УНН.

Цитата

“На Запорізькому та Новопавлівському напрямках не виключається проведення противником наступальних дій у напрямку Запоріжжя або здійснення обходу у напрямку Велика Новосілівка – Покровське, очевидно, з метою оточення наших підрозділів”, – заявил Маляр.

Деталі

Вона додала, що не виключається, що з метою оточення, підрозділи російських окупаційних військ на зазначеному напрямку посилюються, щонайменше п’ятьма батальйонно-тактичними групами.

Окрім того, на Криворізькому та Миколаївському напрямках противник намагатиметься утримати захоплені території правобережної частини Херсонської області, та проводитиме диверсійно-розвідувальні дії на узбережжі Одеської та Миколаївської областей.

Доповнення

Як писав УНН, росія посилює сили на Криворізькому напрямку, зафіксовано переміщення двох батальйонно-тактичних груп повітряно-десантних військ із Бахмутського напрямку.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП