okupanti-planuyut-viddati-mariupol-kadirivtsyam-radnik-mera

Окупанти планують віддати Маріуполь кадирівцям – радник мера

 • 116744 переглядiв

КИЇВ. 17 травня. УНН. Російські окупанти можуть призначити кадирівців "кураторами відновлення" Маріуполя. Про це повідомив радник мера Петро Андрющенко, інформує УНН

Цитата

"Стають потрохи зрозумілими частини пазлу, що окупанти планують робити з Маріуполем та хто буде умовним “куратором відновлення”. Наші джерела повідомляли про “шефство” від Чечні. Через те, що Маріуполь виявився занадто недружнім та націоналістичним. Тому для залякування та придушення спротиву планується віддати місто кадирівцям. З портом та правом мародерства", — написав Андрющенко.

Деталі

Радник мера повідомив, що сьогодні в Маріуполі вперше відбулася робоча зустріч за участю окупаційної адміністрації, яка є частиною політичної влади Чечні: депутат держдуми рф саблін (куратор окупації Маріуполя з 2014 року), адам делімханов та ахмед долгаєв.  Вони обговорювали плани з "відновлення Маріуполя".

Як зазначив Андрющенко, кадирівці поводилися як господарі. Сам графік зустрічі радше нагадував оцінку та інфентарізацію того, що залишилось, а  не "плани з відновленню".

Нагадаємо

У Маріуполі російські окупанти намагаються відновити роботу порту, тому що це єдиний шлях для вивезення вкраденого металу.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП