okupanti-planuyut-zbilshiti-kilkist-provokatsiy-ta-diversiy-rozvidka

Окупанти планують збільшити кількість провокацій та диверсій - розвідка

 • 10050 переглядiв

КИЇВ. 10 квітня. УНН. Командування російських окупаційних військ планує збільшити кількість провокацій та диверсій. Про це під час щоденного брифінгу з посиланням на дані військової розвідки повідомив спікер прес-центру Міноборони України полковник Дмитро Гуцуляк, передає УНН.

За словами Гуцуляка, командування окупаційних військ продовжує провокаційні дії з метою загострення обстановки на лінії бойового зіткнення. Зокрема, російські підрозділи провокують відкриття вогню у відповідь, приховано обстрілюючи і позиції Об’єднаних сил, і одночасно своїх військ.

"При цьому, за інформацією розвідки, противник планує збільшити кількість провокацій та диверсій. З цією метою прискорено роботу щодо підбору особового складу та створення необхідної матеріально-технічної бази", - повідомив Гуцуляк.

Крім того, за даними розвідки, для активізації інформаційно-пропагандистських заходів з дискредитації українських силових структур противником передбачається залучати одночасно не менше трьох знімальних груп російських телевізійних агентств, співробітники яких на ротаційній основі постійно перебуватимуть у районах розташування підрозділів окупантів на передових позиціях.

Нагадаємо, РФ планує пропагандистські кампанії в українському медіа просторі.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП