okupanti-posilyuyut-ugrupovannya-viysk-na-limanskomu-ta-bakhmutskomu-napryamkakh-aktivno-zastosovuyut-aviatsiyu-genshtab

Окупанти посилюють угруповання військ на Лиманському та Бахмутському напрямках, активно застосовують авіацію - Генштаб

 • 782332 переглядiв

КИЇВ. 11 лютого. УНН. Ворог здійснює посилення свого угруповання військ на Лиманському та Бахмутському напрямках, активно застосовує авіацію, передає УНН із посиланням на зведення Гештабу.

Деталі

Противник, не зважаючи на значні втрати, не відмовляється від намірів вийти на адміністративні кордони Донецької та Луганської областей. Продовжує зосереджувати основні зусилля на ведені наступальних дій на Куп’янському, Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Новопавлівському напрямках.

Цитата

"Здійснює посилення свого угруповання військ на Лиманському та Бахмутському напрямках. Активно застосовує авіацію для завдання ударів по позиціям наших підрозділів", - йдеться у повідомленні.

Додамо

За даними Генштабу, протягом доби противник завдав 7 ракетних та 23 авіаційних удари. Здійснив понад 15 обстрілів з реактивних систем залпового вогню.

Загроза завдання ударів російською федерацією по цивільних об’єктах залишається високою на всій території України, додали у Генштабі.

Нагадаємо

Втрати ворога за минулу добу становлять 1140 окупантів.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП