okupanti-primusovo-vivozyat-inozemtsiv-z-khersona-dlya-feykovikh-novin-sbu-perekhopila-rozmovu

Окупанти примусово вивозять іноземців з Херсона для фейкових новин: СБУ перехопила розмову

 • 129754 переглядiв

КИЇВ. 27 квітня. УНН. Спецслужби рф створюють фейкові новини, примусово вивозячи іноземців до Криму з тимчасово захоплених територій Херсона. Перехоплену розмову рашистів оприлюднила Служба безпеки України, пише УНН.

Деталі

СБУ отримала доступ до телефону співробітника фсб. Він керував створення "картинки" для окупантів на Херсонщині. На відео нижче – голосові повідомлення з його телефону та уривок сюжету, який вдалося зробити його "стараннями".

Цитата

“Я переговорил с людьми, наверное, семью. Никто не знает, что надо куда-то ехать, они с опаской вообще смотрят на все, и никуда ехать не хотят… Их здесь все устраивает, им все тут нравится… Если их начать всех выволакивать, будет пи*дец”, – каже відповідальний за "спецоперацію з евакуації".

Він був відповідальним за "спецоперацію з евакуації" в Крим 19 громадян В’єтнаму, які працювали на ринку в Херсоні. У фіналі мало вийти відео, де іноземці б дякували рф за порятунок. Однак виявилося, що в’єтнамці не хочуть виїздити з міста.

Потім з’ясувалося, що ті частково виїхали самостійно до Одеси. Рашисти влаштували погоню, але на вокзалі застали вже не 19, а 14.

“Короче, смотри, снимай на х*й этих вьетнамцев на телефон, пускай они на телефон говорят, что “нас все устраивает, мы хотим здесь жить, пришли русские, теперь у нас тут весь мир во всем мире, и нас все устраивает. И каждого вьетнамца снимай, что они радуются, что русские ребята пришли, сейчас уберут нацистов на х*й” и Херсон наш”, – відповів йому начальник.

Того ж дня російська вата смакувала "новину" про евакуацію до Криму аж 140 “вдячних іноземців”.

Додамо

У захопленій міській раді Херсона окупанти та колаборанти провели нараду, на якій призначили так званого "голову Херсонської обласної адміністрації" Володимира Сальдо та голову "Херсонської міської адміністрації" Олександра Кобеця.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП