okupanti-prodovzhuyut-blokuvati-ukrayinski-pidrozdili-na-azovstali-genshtab

Окупанти продовжують блокувати українські підрозділи на “Азовсталі” – Генштаб

 • 104973 переглядiв

КИЇВ. 17 травня. УНН. У Маріуполі окупанти зосередили основні зусилля на блокуванні наших підрозділів в районі заводу “Азовсталь”. Про це інформує Генеральний штаб Збройних Сил України, передає УНН.

Цитата

“У Маріуполі ворог основні зусилля зосереджував на блокуванні наших підрозділів в районі заводу “Азовсталь””, – йдеться в повідомленні.

Деталі

Також на Слов’янському напрямку окупанти здійснюють перегрупування та доукомплектування військ і накопичення запасів з метою підготовки до наступу у напрямку на Слов’янськ. Ворог намагався покращити тактичне положення в районі населеного пункту Довгеньке, успіху не мав.

Доповнення

За даними Reuters, щонайменше сім автобусів із українськими бійцями у вівторок виїхали із металургійного заводу "Азовсталь" у супроводі окупантів.

16 травня президент України Володимир Зеленський повідомив, що операція з порятунку захисників Маріуполя розпочата, вона потребує делікатності та часу.

Як повідомила віце-прем'єр Ірина Верещук, в інтересах збереження життів вчора було евакуйовано 52 важкопоранених військовослужбовців. Після стабілізації їх стану очікується обмін наших оборонців на російських військовополонених.
У міноборони рф при цьому заявили про "взяття в полон" 265 військових з "Азовсталі", з яких 51 має тяжкі поранення.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП