okupanti-prodovzhuyut-obstrilyuvati-kharkivschinu-za-dobu-shestero-poranenikh

Окупанти продовжують обстрілювати Харківщину: за добу шестеро поранених

 • 130278 переглядiв

КИЇВ. 5 червня. УНН. Вчора, 4 червня, російські окупанти обстріляли населені пункти Харківського та Чугуївського районів – поранення дістало шестеро мирних жителів. Про це повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов, інформує УНН.

Деталі

Внаслідок обстрілу села Циркуни в Харківському районі було зруйновано житлові будинки, господарчі споруди, сталися пожежі. З важкої зброї обстріляли Дергачі та навколишні села, постраждалих немає.

Також окупанти обстріляли населені пункти Чугуївського району. В місті Чугуїв поранення дістав 52-річний чоловік. У селах Коробочкіне та Чкаловське двоє поранених. Ще двоє поранених в смт Малинівка. У місті Балаклія Ізюмського району поранення дістала літня жінка.

На території Харківщини тривають бойові дії. На Харківському напрямку окупанти намагаються обстрілювати позиції українських захисників та втримати раніше захоплені території. 

У районі Ізюму найгарячіше. Окупанти роблять спроби наступу у напрямках Довгеньке — Долина та Бражківка — Вірнопілля. ЗСУ тримають позиції та завдають ворогу відчутних втрат, повідомив Синєгубов.

Нагадаємо

Окупанти обстріляли фосфорними боєприпасами село Черкаські Тишки у Харківській області.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП