okupanti-prodovzhuyut-obstrilyuvati-mikolayivschinu-za-dobu-20-poranenikh

Окупанти продовжують обстрілювати Миколаївщину: за добу 20 поранених

 • 112158 переглядiв

КИЇВ. 30 травня. УНН. Минулої доби на Миколаївщині внаслідок обстрілів російських окупантів поранення дістало 20 людей. Про це повідомила голова Миколаївської обласної ради Ганна Замазєєва, інформує УНН.

Цитата

"Загалом за минулу добу на Миколаївщині поранення отримали 20 людей. На щастя, дітей серед постраждалих немає. Усі постраждалі доставлені у наші медичні заклади і отримують необхідну допомогу", – написала Замазєєва.

Деталі

Станом на сьогоднішній ранок у миколаївських лікарнях перебуває 281 громадян, який постраждав від атак окупантів.

Найбільше окупанти обстрілюють Миколаївський та Баштанський райони. Також обстріли зафіксовано в Березнегуватській, Широківській, Інгульській та інших громадах. Пошкоджено соціальні об’єкти та житлові будинки.

Ворог продовжує гатити і по житловим районам Миколаєва. Вночі було обстріляне місто Новий Буг – пошкоджено магазини, аптеку та житлові будинки в центрі міста, поранено троє осіб.

Додамо

Упродовж 28 - 29 травня війська рф завдали чисельних ударів по Миколаєву та області. Під обстрілами ворога перебували обласний центр та населені пункти – Новий Буг, Березнегувате, Шевченкове, Засілля, Любомирівка, Мурахівка та Прибиш.

Пошкоджень і руйнувань зазнали 15 об'єктів цивільної інфраструктури – багатоповерхівки, приватні житлові будинки, гаражі, аптеки та інші споруди. Є загиблі та постраждалі.

Усі зібрані матеріали приєднують до кримінальних проваджень, розпочатих за ст. 438 КК України "Порушення законів та звичаїв війни".

Поліцейські відреагували на понад 1000 повідомлень, що надходили від громадян. Більшість із них стосувались наслідків воєнних злочинів.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП