okupanti-prodovzhuyut-obstrilyuvati-zaporizku-oblast-ye-poraneniy-bagato-ruynuvan

Окупанти продовжують обстрілювати Запорізьку область: є поранений, багато руйнувань

 • 151010 переглядiв

КИЇВ. 8 червня. УНН. Російські окупанти продовжують гатити по населеним пунктам Запорізької області, рятувальники фіксують руйнування. У місті Оріхів місцевий мешканець отримав поранення. Про це повідомляє УНН з посиланням на пресслужбу Запорізької ОВА.

Цитата

"Жителі Оріхова надали інформацію щодо одного постраждалого чоловіка, який під час обстрілу отримав тяжкі тілесні ушкодження кінцівок. Наразі 42-річний потерпілий знаходиться на лікуванні у медичному закладі", - йдеться в повідомленні.

Деталі

Так, в Оріхові та селі Преображенка Оріхівської ОТГ було пошкоджено обладнання енергопостачання, внаслідок чого більшість домівок місцевих жителів були довгий час знеструмлені. При цьому, в Преображенці окупанти влучили в декілька будинків, які на даний час повністю зруйновані. 

Від розриву ракетних снарядів пошкоджено домівки та усю прибудинкову територію: розбиті вікна в помешканнях, пошкоджено шиферне покриття на дахах, зруйновані парканні огорожі у дворах жителів. У багатьох будинках відбулося займання, про що також надійшли повідомлення як від місцевих мешканців, так і від працівників ДСНС. Деякі домівки вигоріли вщент, деякі – частково пошкоджені.

Окрім помешкань громадян російські злочинці обстріляли Оріхівську ветлікарню. У результаті – пошкоджений двір, зірвані двері, вилетіли вікна. Зруйновано п’ять ремонтних боксів, розташованих на території медичної установи разом із автотранспортом, який в них знаходився. Також впродовж минулої доби до поліції надійшла інформація про те, що російські злочинці обстріляли територію виправної колонії в селі Мала Токмачка.

Нагадаємо

Російські окупанти нарощують систему вогню на Запорізькому напрямку. Як повідомив речник Міністерства оборони Олександр Мотузяник, розгорнуто до 30 ворожих танків Т-62. 

Запорізька обласна військова адміністрація повідомляє, що окупанти обстріляли майже 20 населених пунктів в Запорізькій області.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП