okupanti-prodovzhuyut-popovnyuvati-resursi-z-rosiyskogo-mista-tambov-napravleno-400-osib-yaki-vidbuvayut-pokarannya-za-kriminalni-zlochini

Окупанти продовжують поповнювати ресурси: з російського міста Тамбов направлено 400 осіб, які відбувають покарання за кримінальні злочини

 • 144728 переглядiв

КИЇВ. 19 вересня. УНН. У зв’язку з суттєвою нестачею як людських, так і матеріальних ресурсів, російські окупанти продовжують вдаватись до нестандартних способів їх поповнення. Про це повідомляє УНН з посиланням на Генштаб ЗСУ.

Деталі

Так, на посилення воюючих в Україні підрозділів, з російського міста Тамбов направлено 400 осіб, які відбувають покарання за кримінальні злочини.

Крім цього, у краснодарському краї громадські організації “воїнів-афганців“ отримали завдання щодо збору від місцевого населення грошей для закупівлі теплих речей регіональному добровольчому батальйону.

Нагадаємо 

росія перекидає в Україну системи ППО та зенітні ракети з Петербурга. Журналісти фінського видання Yle досліджували супутникові знімки та дійшли висновку, що пускові установки та ракети зникли, зокрема, з бази у районі Зеленогірська. Схожі зміни відбулися і на інших військових об'єктах, що оточують Санкт-Петербург.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП