okupanti-prodovzhuyut-primusovu-mobilizatsiyu-na-luganschini-genshtab

Окупанти продовжують примусову мобілізацію на Луганщині - Генштаб

 • 167272 переглядiв

КИЇВ. 25 жовтня. УНН. Окупаційні війська рф для поповнення поточних втрат продовжують примусову мобілізацію в Луганській області. Про це УНН з посиланням на Генеральний штаб ЗСУ.

Деталі

Повідомляється, що у тимчасово окупованому населеному пункті Хрустальний Луганської області "мобільні групи" затримують та доставляють до військкомату всіх чоловіків.

За наявною інформацією для поповнення підрозділів приватних військових кампаній до Станиці Луганської з території Росії приїхала чергова партія ув'язнених. Місцевим так званим правоохоронцям заборонено втручатися у разі виявлення порушень з боку найманців, що прибули.

Для поповнення втрат на Запорізькому напрямку до населеного пункту Вовківка прибула чергова партія російських військовослужбовців, які хаотично пересуваються вулицями, вишукують у місцевого населення їжу та можливість помитися.

Доповнення

За даними Генштабу, в росії влада офіційно завершує "часткову" мобілізацію. При цьому примусове вручення повісток окремим категоріям російських громадян не припиняється.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП